Babor producten bestellen? Klik hier voor onze webshop

Bel voor een afspraak: 06 18642471


Optimale resultaten

De Dr Babor PRO producten zijn uiterst geconcentreerd en gefocust op het gebruik van essentiële, pure ingrediënten: zonder geurstoffen en synthetische kleurstoffen met de voor de huid optimale dosering en beschikbaarheid. Dit maakt het mogelijk de meest verschillende huidproblemen aan te pakken met de TheraPRO behandelingen. Met de passende verzorging thuis zal dit tot optimale resultaten leiden.

Een fruitzuurpeeling is een eenvoudige maar uiterst doeltreffende techniek die zorgt voor een gecontroleerde vernieuwing van de huid. Door de fruitzuurpeeling schilfert bovenste huidlaag de dode huidcellen versnelt af. Hierdoor worden poriën niet meer afgesloten waardoor tagkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. De huid verjongt en krijgt een mooie en frisse uitstraling vooral bij acné, verslapping, fronslijntjes, vlekjes en littekens.

Fruitzuurpeeling van de nieuwe generatie

Fruitzuurbehandeling waarbij de fruitzuur-intensiteit ( 10% – 20% – 30% ) individueel wordt aangepast aan uw huidtype. Voor maximale huidvernieuwing met een stralend frisse huid, al na de eerste behandeling.

Prijs: € 95,00