Babor producten bestellen? Klik hier voor onze webshop

Bel voor een afspraak: 06 18642471


IPL ontharing (Intense Pulsed Light) werkt als volgt: de lichtflits penetreert de huid en veroorzaakt een beschadiging in de haarfollikel en stolt het bloed in de voedingsbodem van het haar. Hierdoor kan het haartje niet langer groeien en kun we je binnen een aantal behandelingen van de ongewenste haargroei af helpen.

De frequentie en hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied. Dit gezien de mens verschillende haargroeifasen heeft en de IPL alleen effectief is bij haren die zich in de actieve groeifase bevinden. Dankzij de GEM-technologie (een methode die gepatenteerd is en dus alleen de Ecuri IPL apparatuur bezit) is deze definitieve ontharing methode minder gevoelig dan de IPL en laserbehandelingen van voorheen. Hiermee bundel je de energie krachtiger onder de huid en kom je in een mum van tijd van ongewenste haargroei af, zonder dit als pijnlijk te ervaren.

Nooit meer last van haargroei, altijd glad, altijd perfect!

Veilig, snel, pijnloos, definitief, zonder risico, niet duur én geschikt voor de donkere huid.

Voor de donkere huid

De donkere huid was voorheen moeilijk te behandelen met IPL. Het haar ging niet weg en er was grote kans op pigmentvlekken en verbrandingen. Ecuri IPL Record-serie is dankzij de gepatenteerde GEM technologie tevens als enige geschikt voor de donkere huid (type 5 en 6).