Babor producten bestellen? Klik hier voor onze webshop

Bel voor een afspraak: 06 18642471


Microneedling is een zeer intensieve schoonheidsbehandeling die ingezet wordt voor huidverbetering en anti-aging. Het is de perfecte manier om de huid in de diepere huidlagen te vernieuwen en daar de aanmaak van collageen te stimuleren. Wanneer jouw huid extra aandacht nodig heeft, kom dan langs voor een microneedling behandeling in Den Haag

Voor wie is microneedling geschikt?

Heb je last van fijne lijntjes, rimpels of huidverslapping? Erger je je al jaren aan de acnelittekens? Vind jij dat jouw huid veroudert door de pigment vlekken? Wil jij graag jouw grove poriën aanpakken? Dan ben je bij DermaSu Skin and beauty in Den Haag op het juiste adres! Bij deze problemen adviseren wij een behandelkuur van microneedling. Het resultaat is direct zichtbaar en wordt opgebouwd tijdens de kuur.

Hoe werkt microneedling?

Voor deze behandeling wordt apparaat met micronaaldjes gebruikt. Deze micronaaldjes maken microkanaaltjes in de bovenste laag van de huid. De producten die gebruikt worden bij deze behandeling dringen hierdoor direct diep door in de huid, waardoor uiteindelijk een beter resultaat zal ontstaan. Daarnaast stimuleren de fijne naaldjes in de roller de huid om collageen en elastine aan te maken, wat zorgt voor opvulling en versteviging van de huid. Microneedling is pijnloos en neemt slechts enkele minuten in beslag. Daarnaast blijft de opperhuid intact. Deze schoonheidsbehandeling kan oneindig herhaald worden.

Na de behandeling is de huid rood en voelt het warm en strak aan. Er is geen downtime bij de behandeling. Bij nagenoeg iedereen is de roodheid de volgende dag helemaal verdwenen.

Wij informeren jou graag ten aanzien van de mogelijkheden voor uw huid in verband met de microneedling behandeling in Den Haag.