Babor producten bestellen? Klik hier voor onze webshop

Bel voor een afspraak: 06 18642471


Elke ochtend opstaan ​​met de perfecte wenkbrauwen?

De poeder wenkbrauwbehandeling is hiervoor een uitstekende oplossing! Ideaal voor op vakantie, tijdens het sporten of in de sauna. De Powder brows is ook zeer geschikt om kale plekken in de wenkbrauwen te verbergen.

Het pigment wordt met een kleine naald op de wenkbrauw aangebracht. Het is een kwestie van pigmentatie en niet als een echte tatoeage die helemaal diep in de huid zit. De pijn die je ervaart tijdens de behandeling is dus minimaal. De Powder Brows blijven ongeveer 3 a 4 jaar zitten. De permanente make up vervaagt naarmate de jaren. U kunt een strakke vorm behouden door eens in de zoveel jaar een touch up te doen. We adviseren om tussen de 1,5 a 2 jaar voor een touch up behandeling te komen.

De behandeling

Voordat we met de behandeling starten wordt er goed doorgesproken wat voor resultaat u wilt behalen. Daarnaast bepalen we een pigment kleur. We tekenen de wenkbrauwen in de gewenste vorm en we starten niet met behandelen totdat u de vorm heeft goedgekeurd. De behandeling kan worden gedaan met een verdovingscreme, dit is een gel die aangebracht wordt en de huid van de wenkbrauwen verdoofd. Vaak wordt de behandeling ervaren als milde pijn / licht irritant gevoel, en is dus een verdovingscreme niet eens nodig. Dit beslist u geheel zelf. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

De behandeling is normaliter binnen 2 – 2,5 uur klaar.

Voordelen

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Zeer natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • Geen schade aan de hui
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens

Voor en na