Babor producten bestellen? Klik hier voor onze webshop

Bel voor een afspraak: 06 18642471


Bij onze buitengewone SeaCreation behandeling nemen we u mee op een reis naar de diepten van de zee. Een afwisseling van koude en warme toepassingen creëert herinneringen aan de verschillende temperaturen van de zeestromingen. Geselecteerde massages zorgen voor exclusieve verwenmomenten, die bij de anti-aging behandeling alle zintuigen aanspreekt. SeaCreation: schatten uit de diepzee geborgen – voor u in een verzorging verenigd U wilt LUXE van een nieuwe dimensie die uw huid jeugdiger maakt? U wilt buitengewone verzorging op het hoogste niveau die verwent?

Met onze SeaCreation producten ervaart u een ongeëvenaarde allround-verzorging, die met de kracht van de diepzee alle uitmuntende werkstofcomposities voor onvergelijkelijke anti-aging verenigt: Lijnen en rimpeltjes worden gladgemaakt. Preventieve bescherming tegen huidveroudering. Verstrakking van de contouren en celgroei worden bevorderd. Intelligente bescherming tegen radicalen. Roodkleuringen worden verminderd. Elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Cel vorming wordt geactiveerd, celregeneratie gestimuleerd. De huid wordt beschermd – de huidbarrière wordt opgebouwd. Intensieve hydratatie van de huid. Het huidbeeld wordt verfijnd en gladgemaakt. Natuurlijke stofwisselingsfuncties worden gestimuleerd. Huideigen lipiden worden gestimuleerd.

Wat maakt deze behandeling en deze producten zo uniek?

De SeaCreation lijn bevat de hoogwaardige werkstofcombinatie van het Sea-telligent complex, bestaande uit het anti-aging proteïne glycocéane GP3, het exclusieve green caviar algae extract en het energetische Babor thermophilus. Deze luxe werkstoffen optimaliseren uitgebreid de huidfuncties, beschermt op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren alle aanwezige ouderdomsverschijnselen.

Producten van SeaCreation zijn geschikt voor nagenoeg elk huidtype. Anti-aging proteïne glycocéane GP3 Verminderd zichtbaar de rimpeldiepte en verstevigt het weefselGreen caviar algae extract Verbeterd de huidelasticiteit en maakt de gezichtscontouren strak. BABOR thermophilus Regenereert en beschermt de huid bv. tegen vrije radicale van buitenaf Optimalisering van de huidfuncties, effectieve bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en een aantoonbare reductie van aanwezige ouderdomsverschijnselen. De werkstof stimuleert de huid om nieuwe huidcellen te vormen.

Prijs: 190 euro