Babor producten bestellen? Klik hier voor onze webshop

Bel voor een afspraak: 06 18642471


Mooi verzorgd haar

In onze dameskapsalon kun je vanzelfsprekend terecht voor wassen, knippen, verven en föhnen. Maar er is meer mogelijk…

Is je haar beschadigd? Dan kun je bij ons terecht voor een Olaplex behandeling.

Heb je droog, statisch, pluizig, weerbarstig haar? De keratinebehandeling bij DermaSu verandert je haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Ervaar het zelf!

De Olaplex behandeling in 3 stappen

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

  • Stap 1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.
  • Stap 2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.
  • Stap 3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

De BEOX Professional keratinebehandeling

Heb je droog, statisch, pluizig, weerbarstig haar? De keratinebehandeling bij DermaSu verandert je haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. De producten van BEOX Professional en de behandelmethode zijn uniek voor de keratinemarkt. Keratine is een zeer sterk eiwit wat de grondstof is voor haar. Een keratinebehandeling duurt afhankelijk van het type haar tussen de 90 en 120 minuten. Na een behandeling zul je 4 maanden plezier hebben van je mooie haar. Wij zijn gespecialiseerd in de Braziliaanse keratinebehandeling!

In onze kapsalon werken wij met Matrix, Biolage, BEOX Professional en Olaplex.

Kom heerlijk genieten bij DermaSu. De koffie of thee staat klaar!